Gode råd til dig, der vil farve sit hår blond

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en ny farve hår, er det vigtigt, at du sørger for at farve det på den rigtige måde. Hvis du ikke er opmærksom på, hvordan det skal gøres, kan du nemlig ende med at ødelægge håret en del. Hvis du eksempelvis vil farve håret blond, kan du læse videre her for gode råd til, hvordan dette gøres bedst muligt.

Tag til frisøren

Når du overvejer at farve dit hår blondt, er det vigtigt at snakke en professionel frisør. En helt lys hårfarve kan nemlig være svær at opnå og kræver oftest afblegning – især hvis din naturlige hårfarve er mørk. En professionel frisør vil kunne vurdere hårets tekstur og generelle tilstand, hvorefter der ud fra dette kan gives dig råd, hvilken nuance af blondt hår, der er muligt for dig at få. Er du bange for, at dit hår bliver gult? Så kan du købe en silver shampoo, du kan bruge derhjemme. Denne er med til at udligne de gullige toner. Køb silvering shampoo her.

De vil også være i stand til at lave afblegningen og farveprocessen på en sikker og skånsom måde for at undgå skader på dit hår. En professionel frisør vil have den nødvendige erfaring, så du kan opnå det ønskede resultat, mens dit hår heller ikke tager for meget skade.

Vedligeholdelse af farven

Når du har farvet dit hår blondt, er det vigtigt at give det den rette pleje og vedligeholdelse for at bevare farven og holde håret sundt. Brug meget gerne shampoo og balsam, der er specielt designet til farvet hår, for at forhindre at farven hurtigt vasker ud.

Disse produkter er også med til at bevare hårets glans, og passe godt på det – hårfarve er jo nemlig noget, der godt kan være lidt hårdt for håret.