Sådan kan du blive ved med at kompetenceudvikle igennem hele livet

Det kan være en almen forståelse, at når først du er færdig på skolebænken er det slut med at lære, men det er sjældent en korrekt påstand. Noget af det vigtigste på arbejdsmarkedet samt livet kan for mange være, at lære videre, så du kan udvikle dig med dit samfund. Derfor kan det være vigtigt at have nogle muligheder for at kompetenceudvikle igennem livet.

Kurser både fysisk og online

Der er heldigvis mange forskellige tilbud, som du kan benytte dig af, der kan bidrage til udbygning af din værktøjskasse, deriblandt spektrumshop kurser. Det kan være det viser sig relevant i forbindelse med en arbejdsplads og dermed en række kollegaer, hvor sådanne kurser især kan gøre sig gældende. Det kan også være det er en individuel rejse, som du begiver dig ud på, når du gerne vil udbygge dine kompetencer ved at arbejde på dine hobbyer og interesser. Med spektrumshop kurser kan du både tilmelde dig og dine kollegaer kurser, der foregår fysisk med en instruktør eller på nettet, således at undervisningen foregår gennem en online platform på den ene eller den anden måde. På den måde kan du vælge det spektrumshop kursus, der passer til din og jeres hverdag på arbejdet.

Den livsrelaterede kompetenceudvikling

Som nævnt, behøver kompetenceudvikling ikke kun være relateret til skolen eller arbejdsmarkedet, men kan også relatere sig til læring på livet og samfundet omkring os. På den måde kan der også skabes læring på anden vis en med spektrumshop kurser, hvis det for dig i højere grad giver mening at drage viden om livet generelt, fremfor en et specifikt kursus vedrørende en specifik kompetence. Det kan du opnå gennem en hel masse litteratur, der er tilgængelig over alt på biblioteker og i boghandlere. Det kan både være fag- og skønlitteratur, da begge dele giver læring på forskellige måder om liv.