Derfor skal du prøve håndlavede og bæredygtige vine

Elsker du også vin? Så er det meget forståeligt. Men har du nogensinde prøvet håndlavet og bæredygtige vine, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Hvis ikke, så går du glip af en uforglemmelig smagsoplevelse. Blandt nogle af Europas fantastiske vine gemmer sig små, dedikerede vinproducenter, som går meget op i klassisk håndværk og god kvalitet.

Prøv nogle af disse vine på Vinova og få en fantastisk oplevelse.

Et hav af muligheder

Hvad end du er til den ene eller den anden variant i en vin, har Vinova lige netop noget for din smag. Gå på opdagelse blandt mange forskellige rødvine og hvidvine fra forskellige europæiske lande, hvor fantastisk smag og kvalitet går hånd i hånd. Eller gå på opdagelse i den sødere afdeling blandt dessertvine med smagsrigdom og en fantastisk duft.

Det kan også være, at du på den anden side bør træde ind på et nyt “vinområde”?

Kunne det friste med bæredygtig vin?

Træd ind på et spændende område af bæredygtige, biodynamiske og økologiske vine og udvid din horisont markant. Prøv en naturvin, hvis du ønsker at smage en så naturlig vin som muligt. Eller prøv en biodynamisk eller økologisk vin og oplev god kvalitet på naturens præmisser. Prøv noget nyt hos Vinova og prøv noget himmelsk.

Svært ved at vælge?

Det kan være svært at vælge, når der findes et utal af gode vine, der kan sætte dine smagsløg på en fantastisk smagsrejse. Heldigvis er denne del gjort mere forenklet gennem forskellige temakasser. Hos Vinova er der samlet 4 forskellige vinkasser, hvor hver kasse består 6 dejlige vine.

Er du mest til bobler, så kan en temakasse med 6 sprudlende og læskende bobler sende dine smagsløg på en fantastisk rejse. Er du derimod mere ovre i rødvinsafdelingen, kan også en temakasse med 6 rødvine med karakter og smagsrigdom giver dig en rigtig dejlig oplevelse.