Er din mave klar til rejsen?

Er kufferten pakket og passet fundet frem? Så er du klar til at stige på flyet og nyde en stund med gode oplevelser, spændende aktiviteter og masser af afslapning på den mest fantastiske måde. Det handler om at se alt, hvad der er at se, opleve alt, hvad der er at opleve og smage alt, hvad der er at smage, når man kommer til et nyt land – og når man rejser, er der ofte ingen begrænsninger.

Dog kan de mange glæder ved rejsen hurtigt komme på prøve, hvis man oplever uro i maven. Det kan for eksempel være som følge af mad, man har spist eller et andet klima, end vi er vante til.

Forebyg diarre med Paraghurt

Når du hele tiden skal have et toilet inden for rækkevidde, vil du hurtigt føle dig begrænset på din ferie. Og derfor handler det om at forebygge mavegener allerede hjemmefra, og altså før du tager afsted. Det kan du for eksempel gøre med håndkøbslægemidlet, Paraghurt.

Her er der tale om et medikament, der ikke blot behandler, men også forebygger diarre ved at normalisere tarmfloraen, hvis den er kommet ud af balance. Heri findes der levende mælkesyreproducerende bakterier, og det er disse, der stabiliserer det naturlige indhold af bakterier i tarmen.

Det kan være feriens redning

Og heldigvis kan du hurtigt få fat på Paraghurt. Du kan finde lægemidlet flere steder online, hvorfor du skal sørge for at bestille det hjem i god tid – og bestil gerne et par stykker. Hele familien bør nemlig tage disse tabletter nogle dage før afrejse samt blive ved med at indtage dem under rejsen. Og der skal faktisk bruges helt op mod 8 tabletter pr. person i døgnet – og selvom det kan lyde lidt voldsomt, så er midlet ufarligt, hvis du holder dig til indlægssedlen, og det kan redde din ferie.